måndag 29 december 2008

jul..

julafton började med sovmorgon..

mitt på dagen åkte vi till vimmerby och firade med min släkt. förutom pappa som låg hemma och var sjuk..
fick lite god julmat hos syrran och sen är det tradition att se på kalle anka, men i år var det bara jag, sara och tommy som såg på den nere och inte i linus rum som de andra tydligen hamnade i.. så när snövit var så råkade jag visst somna..skandal.. det är ju bara tommy och mormor som brukar sova då..
sen blev det lite fika så alla vaknade till.. efter det skjutsade tommy iväg morfar till granen där han "bor" sedan nån månad tillbaka.. under tiden började vi julklappsutdelningen, trots att vi hade bestämt att det bara var barnen som skulle ha paket i år så var det fullpackat under granen..


efter alla julklappar åkte vi hem till rumskulla(linda somnade innan vi ens hade kört 100 m) och firade lite jul hemma hos lindas farmor och farfar..vi hann äta lite julgröt och skinkmacka innan linda vaknade till.. sen var det full rulle igen=) ännu mer paket.. och stora paket den här gången för lindas del..bland annat en sackosäck och en rutchkana, så det blev att åka rutchkana hela kvällen sen och en bra stund dagen efter.

Inga kommentarer: