söndag 23 augusti 2009

kräftskiva igen.

i fredags var linda och jag i stan och shoppade lite kläder, men vi kom bara till lindex och cubus sen ville inte linda vara med mer. och iom att vi hade bmw så hade vi ingen vagn med oss, den stod ju i passaten som jimmy hade till jobbet=( tänkte inte på det förrän vi hade parkerat i stan, annars hade vi ju kunnat ta med den andra vagnen.
så istället åkte vi och köpte lite mat och åkte hem till mamma/mormor, sen åkte vi tillbaka till stan och skulle beställa klipptid.. .till linda. de hade tid direkt så emmie klippte linda och gjorde en inbakad fläta, så still har nog aldrig linda suttit när nån håller på med håret.
pappa/morfar fyllde ju år så när vi varkara på stan åkte vi till firman och grattade honom med lite godis.

igår var vi hos pappa/morfar och mamma/mormor på kalas, eller rättare sagt lite fika och tårta. petra, malin, sara, ellen och gry var där också.. bobban och linus var på rally. men det var full fart på barnen ett litet tag ändå.

på kvällen var vi hos monica/farmor och pelle/farfar på en liten kräftskiva. pillan, stefan, krille och tilda var även där. och krille och tilda hade med 2 hundar, tildas föräldrars hundar.

Inga kommentarer: