måndag 16 mars 2009

helgen...

fredag..
hemmagjord hamburgare..
sen gick vi till monica och pelle, jimmy och pelle skulle bada bastu och dricka några öl.. kollade lite på så ska det låta och lite av let´s dance..

lördag..
efter jimmy kommit hem från fiskandet så åt vi budapestlängd och linda fick en bit prinsesstårta till fikan. pernilla och stefan var ute och hälsade på så efter fikan gick stefan och jag ner till jimmy som var i huset och höll på med lite garderober och sånt..
kvällen tillbringade vi hos emil och evelina tillsammans med fidde och karin och efter melodifestivalen kom även björn förbi en sväng..

söndag..
fick lite sovmorgon, linda vaknade inte förrän tjugo i 9,,(i jämförelse med 7 dagen innan.)
sen åkte jimmy ner till huset.. mamma, pappa och syrran ringde och frågade om de kunde komma ut och kolla på huset, så linda och jag tog på oss ytterkläderna och gick dit.. sen gick monica, linda och jag en liten promenad i skogen.. jobbigt som bara den att dra vagnen i blask, snö och is. så det dröjer nog innan vi tar den turen igen.. på kvällen sydde jimmy och jag ett nytt kuddfodral till den stora kudden. det roliga var att när vi sprätt upp det gamla fodralet för att klippa till det nya så upptäckte vi att det är exakt samma mönster på tygerna, bara det att det gamla var lite tunnare och vitt och det nya är mörkgrått och lite kraftigare..
det jobbiga är att man itne har en egen symaskin utan måste gå och låna varje gång man ska sy nåt.

Inga kommentarer: