tisdag 19 maj 2009

uppdatering...

nu har jag börjat jobba, jobbat i 3 dagar och på ett sätt känns det som det var förra året jag var där trots att det är 5 år sedan.. nästan allt de har bytt har de nämligen bytt till iår..

idag är jag ledig..skönt. har varit inne hos lindas mormor och moster sara.. linda ropade på sara hela vägen från bilen till trappen, men när hon fick syn på moster så tystnade hon. var och handlade lite snabbt på ica och sen var vi hos lindas morfar en liten stund.. linda skulle ju träffa moffa och kolla på taktor.(traktor).. hon har blivit helt traktorfrälst efter att vi har varit hos emil och eve.. roliga är att det är bara gamla traktorer som är taktor.. nya är bilar enligt henne..=)

ny favoritgodis är fruktklubba.. hon fick nämligen en klubba av pizzabagarn på montecarlo häromdagen. sen dess ska hon ha kubba, kubba,, mer mer...namnam...

är ledig imorgon med och funderar på att åka in till stan på babycafét. så linda får leka av sig lite. hon får ju inte gå på dagis nåt den här veckan. men hon verkar tycka att det är skönt med sovmorgon.. har inte vaknat förrän tidigast halv 9 i flera dagar nu. igår var kl 10 innan hon ropade mamma..

Inga kommentarer: